Menu

Alapítvány

A kollégium mellett működő Palam et Publice “Nyilvánosan” Alapítvány olyan programokhoz biztosít pluszforrásokat, amelyekre a kollégium költségvetéséből nem jutna pénz: a kirándulásokat, az ételosztásokat, a filmszemléket, a diákok szociális támogatásainak és ösztöndíjainak egy részét, a tanári ösztöndíjak egészét az alapítvány finanszírozza. Emellett a tulajdonában van a balatonfűzfői nyaraló, és a kollégium egyik kisbusza ezek fenntartási költségeit is az alapítvány viseli. A Palam et Publice “Nyilvánosan” Alapítvány ügyvezetője Singer János, a kollégium igazgatója.

Kedves Szülők!

Idén szeptemberben közel 2,5 m.Ft. adományt kaptunk Önöktől!

KÖSZÖNJÜK!

Az Önök támogatása igen sokat jelent a számunkra!

Egy sereg olyan programot tudunk így megvalósítani, amire egyébként nem lenne forrása a kollégiumnak.

Az alapítvány továbbra is segíti a csoportok több napos kirándulásait, más közösségi szervezéseket, kulturális- és sport- és kulturális programokat. Beszerez olyan eszközöket, amiket egyébként nem tudnánk. Így pl. a számítástechnikai eszközök beszerzése év közben nem lenne lehetséges, mert ezeket csak központi közbeszerzés során lehet igényelni.

Támogatjuk jól teljesítő, és hátrányos helyzetű diákjainkat.

Fenntartjuk, karbantartjuk az alapítvány fűzfői nyaralóját, ahová diákjaink rendszeresen járnak kirándulni. Üzemben tartjuk az alapítvány mikrobuszát, melyet a kollégiumi programokon a diákokat szállítjuk.

Alapítványunk rendszeresen segít kollégiumon kívüli halmozottan hátrányos helyzetű  családokat, gyerekeket.

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy alapítványunk a továbbiakban az adminisztráció és az átláthatóság okán CSAK ÁTUTALÁSSAL ÉRKEZŐ TÁMOGATÁST fogad.

Természetesen kérjük és várjuk további segítségüket a 11784009-20300632 számlaszámra.

Az alapítvány közhasznúsági jelentéseit az alábbi linken tekinthetik meg:

birosag.hu

Tisztelettel

az alapítvány kuratóriuma