Menu

Étkezés – Az ÉSZGSZ tájékoztatása

 
Tisztelt Szülők/Gondviselők/Diákok!

A digitális oktatás 2021. február 01-ig történt meghosszabbítása végett a januárra megrendelt étkezések lemondása külön jelzés nélkül is elfogadásra került, nem hárítjuk át a szülőre/diákra a le nem mondás következményeit!

A befizetett 2021. január havi térítési díjak – a lemondásoknak megfelelően – jóváírásra kerülnek a következő étkezési hónapban.

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm.

Budapest, 2021. január 08.

 
Tisztelt Szülők/Gondviselők/Diákok!

Az oktatási államtitkár 2020. december 16-i bejelentése szerint 2021. január 11-től ismét jelenléti oktatás kezdődik a középfokú oktatási intézményekben.

Ennek kapcsán a 2021. január havi étkezések megrendelésével összefüggésben az alábbi eljárásrendet kéretik betartani:

2020. november 11-től november 30-ig a lemondott napok száma 14 nap. Ezeknek a napoknak a jóváírása megtörténik a 2021. január hónapra szóló étkezések megrendelésekor.

Az étkezés megrendelése nem lesz automatikus az ÉSZGSZ gazdasági ügyintézői részéről, csak abban az esetben biztosítjuk az étkezést, ha azt a szülő írásban kéri gyermeke részére.

A szülők az étkezési igények leadását 2021. január 5-ig tudják írásban kezdeményezni az oktatási intézmény térítési díjakat beszedő ügyintézőjénél az [email protected] e-mail címen.

Az étkezési térítési díjak befizetés történhet készpénzzel vagy átutalással. Kérjük a jelen helyzetben a szülők továbbra is az átutalásos fizetési módot részesítsék előnyben!

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm.

2020. december 17.

 

Tisztelt Szülők/Gondviselők/Diákok!

A rendkívüli helyzetre tekintettel a 2020. november 11-tól az étkezések lemondása külön jelzés nélkül is elfogadásra került, nem hárítjuk át a szülőre/diákra a le nem mondás következményeit!

A befizetett 2020. november havi térítési díjak – a lemondásoknak megfelelően – jóváírásra kerülnek a következő étkezési hónapban.

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm.

Budapest, 2020. november 11.

 

Tisztelt Szülők/Gondviselők/Diákok!

A rendkívüli helyzetre tekintettel a 2020. március 16-tól az étkezések lemondása külön jelzés nélkül is elfogadásra került, nem hárítjuk át a szülőre/diákra a le nem mondás következményeit!

A befizetett 2020. március és április havi térítési díjak – a lemondásoknak megfelelően – jóváírásra kerülnek a következő étkezési hónapban, amit jelen pillanatban nem tudunk megmondani, mikor lesz.

Ha a szülő a jóváírást nem fogadja el, vagy gyermeke az idei tanévben befejezi a tanulmányait az adott köznevelési intézményben (pl. érettségi miatt), kérheti a befizetett összeg visszafizetését olyan formában, ahogyan a befizetést teljesítette (átutalás vagy készpénz).

Átutaláshoz a számlaszámot, számlatulajdonos nevét, a gyermek/tanuló nevét, iskoláját, osztályát meg kell adnia.

A készpénzes visszafizetésre – a járványügyi helyzetre való tekintettel, minimalizálva a személyes kontaktust – várhatóan csak április közepe után kerülhet sor.

Erről a későbbiekben újra tájékoztatást teszünk közzé.

Kérem a Tisztelt Szülőket, lehetőleg kísérjék figyelemmel az ÉSZ GSZ honlapját, ahol igyekszünk aktualizálni a rendelkezésünkre álló információkat.

Létrehoztunk egy központi e-mail címet, ezen az új e-mail címen keresztül tudnak érdeklődni, információt kérni étkeztetési ügyekkel kapcsolatosan ([email protected]). Megértésüket és együttműködésüket köszönöm.

Budapest, 2020. március 16